Followers

Wednesday, 30 March 2011

pengsan kat sekOlah


wahh tajuk bikin gempak je..macam aku plak yg pengsan..hehehe..sebenarnya bkn aku la pengsan tp ada budak kat sekOlah aku..tetibe je diOrang pengsan..tp mmg la tetibe kn,tak kan dirancang plak..ape la aku nie..hikhikhik..tp kan yg aku hairan 3 org pengsan dalam mase yg same..kOrg xrasa pelik ke..tiga2 pengsan skali je..

pastu macam biase..ramai la wartawan2 yg dtg menyibuk jgak nk tw..termasuk lah aku..heheheh..ada setengah tu terhendap2 kt pintu la, dah macam gaya org nk mencuri pOm ada aku tgOk..tp bkn aku..hahaha..macam2 kerenah..lucu plak..kikikiki

tp kn ada la budak tu kan..salah sOrg yg pengsan tu awek dia..kalut bkn main lagi dia td..mase ambulans dtg ambik pOm dia yg lebih kalut dr parents awek dia..ciap nk naik ambulans lagi nk ikut awek dia..wahh rOmantik gtu..kuikuikui

xpela..semOga kOrg cepat baik yer..get well sOon!! eh2 macam org sakit la plak kn ckp cm tu..ahhh ske ati la..

Thursday, 24 March 2011

bunuh diri di kbmall


mesti kOrg da tw kn berita ny..ad org nk bunuh diri kt kbmall..aku pOm tw td je dr kwn2 kt facebOok..cian kt dy kn xleh fikir ngan waras sampai sanggup nk bunuh diri..ishh xtakut dOsa ke??nauzubillah..
sebab pe ek dia nk bunuh diri nie..aku dgr2 sebab frust result spm dia..btOl ke??ada ke patut..ishh xpatut2..kepada girl tersebut, semOga peluang hdup kedua yg tuhan bg nie digunakan sebaik mungkin..other people are care fOr u..tgOk tu ramai yg selamatkan awk kn2..tgOk bila aku da start membebel..huhuhu

Wednesday, 16 March 2011

help me!!


Girls! stOp giving yOur bOyfriend or whatever yOur partner a teddy bear! Lelaki memang xske dapat barang2 mcm ny kn..hhuhuhu




Bila sebut tentang hadiah mesti semua pening kan lebih2 lagi kalau untuk lelaki..termasuklah aku..hehehe..tak kira la untuk sape2 pOm kan..bOyfriend ke abang ke adik ke ayah ke..hdiah nie pOm bOleh jgk buat hdiah penghargaan ke, anniversary perkahwinan ke hdiah hari bapa ke..

sO entry kali nie aku nk minta pendapat kOrg la tentang hal nie..kOrg rasa hadiah apa ek yg sesuai nk bg kt lelaki..pening aku fikir pasal nie..hahaha..sO kalau kOrg  ada cadangan bOleh la berkOngsi kan..mungkin juga berdasarkan pengalaman kOrg sendiri ke..share2 la dengan aku ya!!huhu

Monday, 14 March 2011

thanks ya!!



 wahh xsangka dah smpai 100 fOllOwer aku..eleh tu pOm nk bangga ke? Org laen 1000 xde pape pOm..kau je lebih2 kn..laa ske aty aku la kan nk ckp ape pOm, belOg ak kn..huhuhu..sebenarnya xde niat pOm nk menunjuk….just nk berterima ksih kt kOrg sebab sudi fOllOw aku..xsampai dua minggu pOm ak berblOgging tp da sampai 100 fOllOwer..thanks sebab sudi fOllOw aku..sudi2 la ye jenguk belOg aku yg entah pape ny..huhuhu..

pada yg xfOllOw lagi tu ringan2 kn la tangan kOrg tu tekan fOllOw..tangan kOrg cantik2 kn..kihkihkih..haa lepas fOllOw tu pOst kn kt shOutbOx tu..nanti aku fOllOw kOrg blik..im promise..
*buat muka serius*  ye2..im prOmise..kehkehkeh




mana nak cari kwn macam ni







ad sOrg bdak mengada..npe??sbb dy suh ak tulis sal dy..mngada kn..hahaha...ok la..lyn je……………

dy ny slah sOrg bezfren ak..antara kwn ak yg pling rapat la..nk wt pape mst ng dy..nme dy nOrfajrina bt mOhd razali..tp just call her niena..cntik kn nme..mcm tuan dy..emm..ktOrang slalu kOngsi mslah n tkar2 cerita..bergOsip pn skali..alaa biase la pOmpuan..mmg da xblh lari dah..btOl x?hehehe..dy ny ske cgt brgmbr..sme mcm ak jgak..huhu..dy mmg seOrg yg happening la..lOve tO laugh..ble da ske mmg ta ingat dunia..hahaha..juz kidding lOrh….

Ak sygkn persahabatan ny cgt2..arap kau xkn lupakn aku ep..huhuhuhu..semOga persahabatan kita ny xkn berhenti sampai di sini je..aku sygkn kau tw..hehehe J

Saturday, 12 March 2011

tsunami di Jepun

Hye uOllz..kOrg da dengar ke berita kt jepun tu??mst  dah dgr kan..sape sangka negara maju macam jepun tu bOleh kena bencana mcm ny kn..nauzubillah..ny la kuasa Allah..Allah tunjukkan kekuasaanNya mengatasi segalanya..xblh bayangkn mcm mana kalau aku duk kt sana..nasib baik la kt Malaysia ny xkena kn..kita ny da kre beruntung la xkena kn..ny antara gmbr n videO tsunami tu..aku pun ambik dari internet je..kalau kOrg rajin, kOrg tgOk la..








Ak tgOk pn da berdiri bulu rOma..hehehe..tkt pun ada..insaf la wahai manusia..bila tgOk benda2 mcm ny bru nk insaf..ak pun sama je..huhuhu..beware..dOn’t let the nature shOw their ‘frustated’ on us..

Friday, 11 March 2011

eww ewwww

kOrg tgOk video ny k..pastu kOrg nilai la sendiri..mls nk ckp byk..hehehe

aku sebenarnya setuju gk la dgn this guy..aku pun kurang minat ngan org yg ske gne bahasa eww eww nie ataupun yg cara tlis tu pelik2 je..nk baca pun susah..kadang2 jd xde mOod nk bace entry tu ble byk sgt shOrt fOrm..sikit2 tu xpela kn..aku pun buat jgak..heheheh.. :)

aku mntak maaf la kalau ada sape2 yg terasa..ak  just bg pandangan je..xde niat pun..sOry..huhuhu

nak tahu x???


ny my first time kenalkan my bf  terchenta..malu gler..huhuhu…dlu bg ak its tOo persOnal tO share abOut my persOnal n private life..tp ble fikir2 blik xlah terlalu persOnal kn..lgpn blOg ny kn tmpt utk kte luah kn pape..sO xslah la kn aku nk tlis sal ape pun kt sini..tp mane la tw tkt ada org xske n menyampah ble aku cte sal bf ak..tp ny kn blOg aku,sO ske aty aku la kn nk tlis sal ape pun kn..hahaha









ekceli ak knl ng dy da lme..nme dy mOhamad shaufiq..ktOrg start cOuple 12 disember 2009..dy setahun lbh tua dr ak je..dy ny kOnOn2 nye pemalu la..law ad pape mulalah merah je muka dy yg ptih tu..tp ak ske tgOk..nmpk cute je…hehehe…tp dy baep cgt2 tw…slalu ambk berat sal ak..ak cyg gler hubungan ny….arap dapat kekal ng dy smpai mati….lOve u sO much!! : ) 

Tuesday, 8 March 2011

dan sebenarnya

Dan sebenarnya ku mengharapkn disebalik senyuman mu itu………….dah2 erny..sila kembali ke pangkal jalan….ok2..huhuhu….sebenarnye hepi cgt da ad blog.. mcm xpercaya je.. slalu nye skOdeng blOg org je.. hehehe..btw..i’m new blogger ya..welcOme tO me..huhu….sudi2 la ep fOllOw my blOg yg xseberapa ny..

sebenarnya blOg ny kwn aku yg tlOng buatkn..kwn yg merangkap jgak my lOvely sis….dy la yg tlOng ak ciapkn blog ny.. mklumla bdak bru bljr..huhu..tenx  tO PRINCESS ANIES..wlpn ktOrg xde la lame cgt knl, tp ktOrg rapat cgt2 aw..dy la yg slalu tlOng ak dlm pape hal..slalu kOngsi masalah ng ak n OwezZ take care each other..dy jgak la yg slalu bg nsihat kt ak..tenx tO her..luv u sis..


ny plak nme eyra..yg ny pOm same je..bru je beberapa bulan start rapat..tp rapat macam da lme kwn..ekceli ktOrg mmg da lme knl cuma xpernah tgur je kt sek..msing2 sOmbOnk dlu..bkn setakat xtgur, tgOk muka pOm xnk..hahahaha..tp smpai la satu ari tu dy tgur ak dlm fb..mla2 plik gk la..so dr sini la brmula pershbtan ktOrg..same macam princess anies gk..slalu kOngsi msalah sama2..slalu gk chating kt fb..tp skrg da jrang..msing2 bz..tp xpe..ak tw dy slalu ingat kt ak..hahahahaha..prasan je lbh ak ny..


haa yg ny kak bella..nme dy wan nur nabila..tp lbh ske dipanggil bella kata nye..dy ny kwn fb ak..ktOrg xd la rapat cgt pOm..tp mgkin sdang menuju ke arah tu la..sme2 kte dOakn...hahaha..org nye cOmey cgt auw..chubby je...kn?kn?kn?kehkehkeh      
  

ny pOm member ak jgak..nama dy siti nur hanun..dy sek kt lOng gafar..ktOrg knl mse maen bOla tampar untuk wakil daerah..mmg terrOr la dy maen..antara rmai2 tu, dy la yg ak pling rapat..g mane2 pOm ng dy je..ktOrg ny jnis mls cket nk berlatih..sO slalu curi mse g rehat..Org laen ltih2 dk berlatih ktOrg dk lpak2 je..hehehe..tp  bez time tu..rndu cgt kenangan mse tu..miss u hanun………….




Ak hrp persahabatan ny kekal sampai ble2 k..ak sayang kOrang sume taw!!

Sunday, 6 March 2011

tentang aku

Firstly let me intr0duce myself...my name is Erny Hasny bt Mustaffa..but kwn2 pggl erny je..ataupn ER..hehehe...getting Older on 15 april..already taken..ihihihi..ak pling ske hbskn duit..i mean shopping la..ske cgt2..hehehhe..ak nie jnis yg memilih kwn cket kOt cOz ak pling xske org yg hipOkrit..ak nie agk pndiam gk la, tp law da jmpe ng kwn yg stu kpala tu mmg happening gler..huhu..ak hepi cgt ng hdup ak skrg sbb hdup ak pnuh dgn ksih syg..ak ad fmily yg slalu  take a gOod care 0f me..ak ad kwn2 yg slalu brsma ak xkre susah atau senang..n ak ad bf yg ak syg n syg ak..gediks ye kaw!!huhu..k la..dats all about me..da xd idea nk tlis..idea da lari daa…….huhu

Saturday, 5 March 2011

permulaan

stiap perkara yg berlaku ad permulaan nye. So this is would be my beginning of the blogging world.Ape ak nk tlis 4 my first entry..hmm..err..ntah la..i have no idea la..haha..excited sgt sampai xsempat nk mkn..huhu..kne mkn dlu kot bru idea tu dtg..perut pn da semakin rancak berbunyi..hehehe..ok la,ak pegi mkn dlu..jOm..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...